20160421_133653

Durant el mes d’abril estem impartint el curs ”La gestió de casos de maltractaments en persones grans amb malalties neurodegeneratives i problemes de conducta” a la Diputació de Barcelona.

El curs està dirigit a Treballadors Social d’Atenció Primària dels municipis. Es proporcionen eines pràctiques per abordar els casos de maltractament cap a les persones grans mitjançant, principalment, l’anàlisi de casos. Això permet treballar la base teòrica que els participants ja van obtenir prèviament d’un curs bàsic sobre la natura del maltractament vers les persones grans.

El curs  en s’estructura en quatre sessions de cinc hores cadascuna, impartides per diversos professionals (Metgessa, Treballadora Social, Psiquiatra i advocat, tots membres d’EIMA), a efectes de donar una visió des de cadascuna de les disciplines, i treballar la coordinació.

Aprofitem per agrair a la Diputació de Barcelona la seva dedicació continuada des de l’any 2.007 per fer front els maltractaments a les persones grans, i la confiança depositada a la nostra entitat.

20160421_133713

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s